hur söt får man bli?!


jobb

cha bloggen! :D
har jobbat på sök&finn idag! ni som har följt min blogg länge, undrar om ni kommer ihåg det?  sök&finn är stället jag praoade på & som jag ääääälskar! så jag är överlycklig för att;
jag har fått sommarjobb där!
glad chey! förresten så jobbade jag som sagt där idag, & ska dit imorgon igen. var där i lördes för att lära mig kassan & ska hjälpa till lite i veckan nu för dem är lågt med personal.
kul är det iallafall! <3

gammal bild från sök&finn & min tjockisjacka!!
dock ser affären väldigt mycket annorlunda ut nu. :)

nya favoritbloggen

är kattis underbart söta blogg.
älskar hur hon redigerar sina bilder, älskar hennes stil & sättet hon skriver på! nya favoritbloggen alltså. önskar att jag inte var så lat & orkade ta massa bilder, lägga in dem på datan & sedan ut på bloggen. tyvärr är jag lat, så det blir inte av.
http://kattistestad.blogg.se/index.html
definitivt värd att läsa. gosh, i love it!


internet har inte funkat,

& jag klarar verkligen inte av att blogga från andras datorer. det här kommer låta så konstigt, men jag tycker att det är äckligt.
nåja, internet funkar ju nu & that's what matters.

spåret jag lämnar efter mig överallt

i varje klassrum, på bilars smutsiga fönster, bänkar, papper... and the list goes on.

nya musikgudar; greyson chance & 3oh!3, (L)

i wonder how?

har fått ett myggbett på ryggen, precis under bh-spännet. hur fan gick det till?

mår bättre nu,

tack vare goda vänner & the power of chips.
har även skrivit på en petition för att muse ska ångra sig & komma till stockholm. jag menar - dem säger inte anledningen & stockholm är den enda staden i europa dem inte kommer till. wtf?

jag spyr på det

det är äckligt, vidrigt, motbjudande hur saker kan gå från så bra till så dåliga.
satt nyss med linnea i telefonen och grät. det var skönt, att bara få släppa ut allt med någon som förstod & kände likadant, att gråta med någon som inte dömde.
vad handlar det här om? jo, det handlar om att muse har ställt in sin konsert. utan anledning.
mår verkligen dåligt nu och vill bara till skolan för att de bästa tjejerna ska få trösta mig. behöver det.

greyson chance

herregud. det är kärlek.
tack för anna & nathalie som jag kan dela kärleken med i skolan, som jag kan snacka med honom med och som kan squeela som små fangirls varje gång vi hör/ser något som har med honom att göra.


jag & mika,

hade astråkigt på fysiken. då dem andra gjorde experiment så satt jag och ritade mikas porriga alter ego, "Mikis". mika bad mig senare att lägga till mig själv vilket jag gjorde.


magdansuppvisning

här är videon med min magdansuppvisning! :D
som jag inte orkade blogga om. nåja.

det här är den första videon med mig som jag lägger upp & så blir det när jag dansar... nåja. det är jag i lila.
måste bara få påpeka oxå att kjolen jag hade var jättetung. fast jag hade hellre den än den som stackars louise fick, som var genomskinlig. jag blev jätteglad att jag fick upp den stora svarta sjalen, det är jättesvårt att få upp den faktiskt. & så fick jag upp den på uppvisningen! lyckligare chey hade ni inte kunnat hitta i det ögonblicket.
& om ni undrar så har jag dansat magdans sen jag var 11. :) <3

gillar't



det är kärlek, fo sho!

jag tror jag är kär. synd bara att killen är 12.
tack marcus för att du visade mig klippet! :D

killen har så mycket talang, jag älskar hans röst & hans pianospelande. han har dessutom en cool personlighet. att han är söt spelar faktiskt ingen roll, det är musiken som är det viktigaste. och greyson michael chance är grym när det gäller musik! (L)

ett tag sedan,

jag & mika. :)

äntligen klar!

äntligen är min hemska SO-uppsats färdig!
har kämpat som ett djur med den, ni anar inte hur mycket information man behövde för den här lilla texten...

Jag anlände efter över en dags flygresa till Santiagos flygplats ”El Bosque.” Dock stannade jag inte länge på själva flygplatsen, utan var bara där för att byta till ett plan som gick till staden Concepcion som ligger i södra Chile. Där skulle en liten del av min släkt möta upp mig och där i närheten låg Tomé – byn där jag skulle bo, som låg precis vid havet. Väl på det andra planet kunde jag knappt bärga mig, det var längesedan jag hade träffat min chilenska släkt. När vi senare träffades syntes det att vi hade saknat varandra – det var många kramar och kindpussar, och de pratade så snabbt och ivrigt att jag hade svårt att förstå vad de sa.

När jag kom fram till Tomé så stack jag och min farbror, som är fiskare, direkt ut med båten för att fiska. I södra Chile är de flesta fiskare, och min familj var inget undantag. Jag äter egentligen inte fisk, men eftersom fisk är huvudrätten i de flesta chilenska rätter, så tänkte jag ändå försöka äta det.

Det hela slutade med att vi kom hem  med  några få fiskar och en blöt Clau.

En annan rolig händelse var när jag och min kusin Tamara gick vilse i bergen. Vi hade varit och badat i Bio Bio, som är en av Chiles största floder. Vi kom hem efter 3 timmars irrande i bergen, men jag ser bak på det som ett äventyr.

Den person som jag gjorde mest med var Tamara. Det var med henne jag till exempel åkte in till den stora staden Concepcion. Väl i Concepcion så shoppade vi på Ripleys, ett gigantiskt shoppingcentrum där jag spenderade kring 40,000 pesos. Köpte en vit alpacka halsduk, som är ett av de typiska chilenska plaggen, och massa andra plagg för runt bara 200 svenska kronor. Vi åt sedan buffe på en typisk chilensk restaurang, Club de Toros, för bara 30,000 pesos.

I tre veckor var jag bara med släkten, solade och badade. Tog det lugnt helt enkelt.

Men jag hade planer på att besöka Moneda palatset också, så tre dagar innan jag åkte hem till kalla Sverige så begav jag mig tillbaka till Santiago.

Men när jag väl hade sagt hejdå till familjen, åkt flygplan i en timme för att återigen landa i ”El Bosque” och åkte i taxin till mitt hotell såg jag köpcentrumet Parque Arauco som gjorde att jag inte hade något val - dag 1 var jag tvungen att spendera där. Köpcentrumet var gigantiskt och lyxigt, men så stort att jag faktiskt inte köpte något förutom glass för 1600 pesos. Allt godis, glass och läsk smakar väldigt mycket frukt i Chile och därför köpte jag kulglass, ananassmak. Otroligt gott. Så med en glass i handen tog jag närmsta taxi till mitt hotell, ”Kennedy.”

Dagen jag skulle besöka Moneda palatset var en otroligt het dag, så jag gick hela vägen till det. Byggnaden som mötte mig var vit, vacker och omringad av stora byggnader.  Jag var där precis i tid för att höra blåsorkestern spela, precis som den gör varje dag sedan president Allende blev mördad  inne i själva palatset. Jag tog massor av foton, sedan promenerade jag tillbaka till mitt hotell för att sova. Nästa dag skulle jag åka tillbaka till Sverige, något jag absolut inte såg fram  till. Men även om  jag såg fram till det eller inte, så var jag tvungen att packa mina saker och sova.

Väl på planet nästa dag så såg jag bak på resan. Det hade varit en lat resa, jag hade inte besökt så många ”viktiga” platser, men trots det hade jag sett  mycket. Tomés underbara natur. Jag hade sett Anderna från flygplansfönstret. Moneda palatset.  Okej då, jag hade inte sett mycket. Men jag var ändå otroligt nöjd med min resa.



svensk/geografi arbete ska lämnas in imorgon

borde plugga. måste plugga.
pluggar inte.

beroende cheyen

jag är så kär i denna låten att det inte är klokt.
den är en av de vackraste låtarna jag har hört, & det vackraste är refrängen. martha wainwrights röst är så vacker!

snow patrol - set the fire to the third bar, (L)

spexdag

hade spexdag i skolan i måndes, & här kommer lite bilder därifrån.
jag har btw blivit bästis med peruken. DEN MÅSTE BLI MIN.




egentligen är det bara 9:orna som spexar.
men självklart hindrade det inte oss, & några andra awzum personer i vår ålder. olivia var alice från underlandet, frida älva, mika regnbågschey & mona nyckelpiga.
& jag då? jag var rosa_cheyN! :D

bilderna från kodachicon

&kej, jag är på bra humör, & ska därför belöna er med några (ego)bilder från kodachicon 2010 :D
orkar inte skriva ett till långt inlägg om det jag säger bara att det är ett av mina favoritställen, fullt av underbara människor och man har aldrig tråkigt där. :D
det rosa håret är inte mitt, utan en peruk som inte ens den tillhör mig utan min kompis olivia :)
den var jättesöt och så, men ivägen & kliade.

ser jätteawkward ut... usch!


jag & camila har varit där varje år tillsammans, men i år hängde violet med oxå :D



för er som undrar vad man gör där borta;
det är verkligen jättesvårt att förklara. det finns alla möjliga spelkonsoler - wii, xbox, playstation, dancedance revolution... sjukt mycket japanska spel, drama, anime, tävlingar. man kan såklart oxå teckna där. men det absolut bästa av allt är att lära känna massa människor, <3

sen är det en till bild av min kompis magnus som jag bara måste lägga upp :D

HAHAHH, skrattar varje gång jag ser den :D
så där underbara människor finns det på koda.

mirow = snel_qile

jag klagade lite på mirow, att han var den enda som såg normal ut.
så här blev resultatet;

två rosahåriga chickz, all right! :D <3
(mitt är fejk, det är en peruk,)

mirow = leskig_qile

min kompis elise snackade om att bli egenföretagare & starta ett maid cafe vilket leder till att psycho-mirow gör denna bilden;

HAHAHAH, gud vad underbart! :D
elise & hennes små maids, <3


mikas läskiga hund & mitt, n & m's samtal

mika har en sjukt läskig hund som heter tiffi.
tiffi är en svart kungspudel, & jag har alltid haft gigantiska problem med pudlar. dem hundarna är onda.
jag, natha och mika har haft ett väldigt långt samtal ett tag på fridas bild på facebook & helt plötsligt drogs tiffi upp;

Claudia Moraga
... *sparkar på evil-killah-dawg-tiffy* :D *mohahahar och frågar den "whaaaat's up dawg?"*
Emma Louise Mika Magnusson
*evil-killah-dawg-tiffi hoppar upp på två ben och kör fotslap på claudia och spyyrr ut alla mackor på natha och säger SUCKERS och går på toa*
Claudia Moraga
* claudia springer efter och trycker ner evil-killah-wallah-dawg-ti
ffi i toan, spolar sedan*
Emma Louise Mika Magnusson
*nice-wallah-dawg-tiffi bubblar genom avloppet och upp i Claus toa och stannar där för evigt*
Emma Louise Mika Magnusson
*THE MOTHER FUCKING END*
Emma Louise Mika Magnusson
(btw, har Frida varit inloggad sen detta började ?:D)
Nathalie Parvizi
( nej )
Claudia Moraga
( hahaha, surprisey frida :D)
Nathalie Parvizi
( det började bara med att jag ville ha gröna converse och slutade med att mikas hund plopppade upp i claudias toalett :D KUL ? )

... så kan det gå.

vicktoria & vinktoria

det är jag & mika det. förklaring; min rumpa vickar och hennes vinkar.
så därför är vi vick & vinktoria. är det inte awzum? :D

kent - hjärta

den här låten är så vacker och dens innebörd är så fin. hittade nyss videon och blev faktiskt förvånad över den. den var värd någonting, det var verkligen värt det att kolla till slutet.


låten handlar om alla de tusen människor som försvinner spårlöst varje år & videon koncentrerar sig på det.
en av mina favoritlåtar av kent. :)

idiotbrorsa

min storebror stack iväg till lumpen för några dagar sen. hela familjen stod glatt & vinkade iväg honom.
& mina föräldrar stack till stockholm idag, där han förresten är, för att hälsa på ett nytt tillskott till familjen. jag stannar i malmö hos mina farföräldrar eftersom jag har dansuppvisning på fredag.
och så händer det här;

jag är hemma hos violet.
min lånemobil/tegelsten ringer.
jag svarar intet ont anande.


i telefonen är min idiotbrorsa, som bestämde sig för att hälsa på! just när mamma & pappa är borta.
så snor han mina musenycklar. vem gör så?

HERREGUD VAD IRRITERANDE

HADE SKRIVIT ETT SJUKT LÅNGT INLÄGG OM UNDERBARA KODACHICON MEN GAAH, DET FÖRSVANN
usch
om jag blir glad igen kanske jag försöker igen.

gud vad jag är dålig :(

jag är ju inte alls aktiv här, wää wää.
alla mina kompisar klagar som fan, jag ska se till att bättra mig!

så här borde alla skolarbeten se ut

hur awsome som helst ju. frågan är bara vad min lärare tycker om den?
tack camila för hjälpen.

jävla fucking kioskmongo

GRR.
någon jävel har snott min cykel!!
min älskade cykel, min svarta monark, som jag har så många minnen med. alla gånger jag ramlat med den. när jag & linnea cyklade med den förra sommaren. cyklat hit & dit. så mycket jag älskat den cykeln.
jag är så arg just nu, men tyvärr mika, julia & mona, jag tänker inte gråta.
vad är det löna med att gå på en snobbskola som bergar om folk snor cyklar även där? lindeborg förstår jag, men BERGAR? herrebeejezus.

mikas jacka

jag hjärtar seriöst den.
& hon hjärtar min.
kan det bli bättre?

oxå med på bilden; ghettobotty & stökigt rum.

RSS 2.0