från mardröm till dröm,

HERREJÄVLAR GUD. I CANNOT BELIEVE THIS.
jag fick.
jag fick åka med linnea i sommar till spanien. i en jävla motherfucking månad. alltså, det här är för bra för att vara sant. vilken sekund som helst vaknar jag, upptäcker att jag är i egypten och att det är sista dagen & att jag ser ut som en albino. vilken sekund som helst.
herrejävlar! vi ska ha så himla kul, jag ska bli brun, brun, brun & vi ska knarka MUSE, & vi ska försöka att inte bråka, eller hur nea? vi ska ragga på snygga spanska killar, vi ska shoppa som två maniacs, vi ska sova i samma säng, & vi ska dregla till videos där matthew skriker wanker till dominic.
jag fattar inte att mina föräldrar gick med på det. det är sick. dem betalar till & med resan, fast jag ska tjäna ihop fickpengarna själv. men jag lovar - dem kommer säkert överraska mig med det med, & hälla en påse guld över mig eller något.
det känns som att jag aldrig vill sluta skriva på denna text. never.
mina föräldrar vill oxå på semester, så i slutet av månaden kommer dem åka förbi, bo på ett hotel i närheten & sedan ta mig hem i bil genom frankrike. sacre bleu. kan det bli bättre? i believe not.

en månad. du & jag nea.
det var fan på tiden!

mardröm.

inatt drömde jag en hemsk dröm. muchisimo hemsk.
jag & min familj var i egypten, vi ska dit nu på söndag. och vi anlände där och allt var så underbart och fint. fast helt plötsligt var det söndag igen, & vi skulle hem! OCH JAG HADE INTE HUNNIT SOLA!
jag vaknade skrikandes.

spotify-listor, anyone?

kom nyss att tänka på en sak.
jag & mimmi utbytte nyss listor, & jag fick tag på massor nya grymma låtar. så alla som ser detta inlägget, kommentera med era spotify-listor! i utbyte får ni mina:

dirp style: http://open.spotify.com/user/claurasine/playlist/5aIQcmQa80rfFMsBFnJPvg
calmies: http://open.spotify.com/user/claurasine/playlist/48uqiEpbXq2qS3GBAFapwS
español: http://open.spotify.com/user/claurasine/playlist/3Vdd9uv156VBv6aD4nslIm

dem två sista är rätt så små, dirp är den bästa. dirp, <3
& angående vad det betyder. det betyder inget. bara ett underbart, random ord, helt enkelt.

ÄNTLIGEN,

är jag klar med det där jävla Che Guevara arbetet! missförstå mig inte, jag beundrar Guevara, men det är så drygt att skriva saker som har hänt. det är mycket roligare att komma på allt själv, som man gör när man skriver egna noveller och texter. mycket roligare.
ärligt talat trodde jag aldrig att jag skulle bli klar. speciellt inte så här tidigt. nu har jag flera timmar på mig att plugga, & kanske göra något skojsigt. fast först: följa med pappa och jobba, så att han blir klar snabbt och hinner plugga mer.
vilken bra dotter jag är.

pedobear ♥

bara jag som älskar pedobear?








ja, jag vet. jag skulle plugga.

angående min design,

jag vet att ni hatar den. det gör jag med.
men stina håller på med en ny till mig, fast just nu är hennes internet... död. väldigt mycket död.
den nya designen ska vara söt, grön & lite mera grön. yesh, i like green, <3
det är därför jag går omkring och hoppas på att mina ögon är gröna, & inte blåa som min mamma säger. som mona säger, i vissa ljus är dem blåa, & i vissa gröna.

jag har en sak för att komma ifrån ämnet.
nåja, dagen spenderas inte med amy&mimmi, utan det blir på fredag istället. idag ska jag plugga. jag vet att ni är förvånade.
not.

ya dig?

jag kom att tänka på en sak.
jag säger väldigt udda saker. jag menar, jag har en hel ordlista med udda ord som jag säger då&då.
t.ex:

fniss
hellza yeah
fo sho
tuffa tjejen (snälla tjejen, arga tjejen & så vidare, även killen)
sacre bleu
okidoki
grejsimojs
hiya

sedan kommer jag ju alltid på dem bästa smeknamnen! helt klart. alla älskar mina smeknamn! förutom dem som får för konstiga smeknamn. fast folk reagerar knappt på att jag kallar hans för hanzypanzy. förutom hans. han kallar mig claudipaudi.
helt random ämne faktiskt. jag bara kom att tänka på att jag är en väldigt skum människa, som nästan är mer psykad än den skummaste människan mika själv. förlåt för att jag klippte din lugg snett mika. det var inte meningen. förlåt att jag skrattade & kallade dig mupp.
där kom jag ifrån ämnet lite.
hmm. jag kanske borde sluta skriva, innan jag skriver något jag kommer att ångra.
det är nog bäst så.

det är såna här bilder jag får i mms,

av mika.

den här boken fanns i vårt skolbibliotek.

today !

idag skulle jag egentligen träffa mimmi&amy, dem bästa cheyerNa från sandby, eller vad den lilla byn dem kommer ifrån nu heter. :D
men det blev inte så, utan vi träffas imorgon istället. jag hade tänkt spendera söndag med att plugga till det muntliga SO-provet och skriva klart min uppsats om Che Guevara men nu får jag visst göra det idag istället. annars kommer nog dagen att spenderas som den lata kossan jag är, inomhus hela dagen. såå nice. jag brukar vilja vara ute, men har varit så trött på sistonde att jag helt enkelt inte orkar. fast jag kanske ringer mika & resten av SSSS ikväll, för en South Park fylld kväll.
yesh, South Park.
jag älskar dem.
har ni sett Whale Whores? inte? då rekommenderar jag er att gå in på xepisodes.com, där ni kan se alla episoder gratis, & se den. ni kommer skratta så mycket att ni får ont i magen. om ni har samma humor som mig då. :D

UNDERBAR!

ljudet var inte så bra på youtube, men om ni har wunderbara spotify så kan ni söka på:
flight of the conchords - hiphopopotamus vs. rhymenocarus.
love it.


100129,

prov. prov. prov.
jag orkar inte mer.
föräldrar klagar alltid, iallafall mina på att vi har det så lätt som bara behöver gå i skolan och att det är så jobbigt att jobba. jag fattar inte vad dem menar med det. för det första: dem väljer var dem ska jobba, & dem kan sluta närsom helst. för det andra: dem blir betalda. och för det tredje: i dem flesta fall så tar dem inte med jobbet hem. vi som går i skolan har prov, läxor & annat shit.
jag har två prov nästa vecka, & ett arbete att lämna in. och jag är bara så trött. jag måste hinna med min dans oxå, som tack och lov inte har börjat än för det hade jag absolut inte hunnit med. jag har dansat i fem år och tänker absolut inte sluta med det.
vi har haft läxor ändå sedan vi var 6 år, och jag vet att även våra föräldrar har gått igenom samma sak som oss och blablabla. och jag vet också att det inte spelar någon roll vad jag än skriver, för inget kommer förändras.
så varför skriver jag detta?
enkelt: det är skönt att skriva av sig.

aja, bort från det HEMSKA ämnet. snart dyker vio upp här, & vi ska ha jättefnissigt tillsammans!
vi ska plugga.

drawwwwwing

jag ritade ett självpoträtt i chibi-style. den blev söt, <3


händerna blev lite ... konstiga, men jag tyckte ändå om dem, så jag lät dem vara så. :D

en bomb har slagit ner,

& jag är fullständigt förtvivlad.


FO SHO, BÄSTA CHEYN ÄR KJOLMYNDIG!

idag fyller min söta & underbara bästis år.
grattis linnea, you know I love you.
låt oss vara bästisar foh evaah & gå på tusentals MUSE-konserter tillsammans, vi ska få barn tillsammans! alltså, med varsin kille. men hallå, det blir ju ändå våra ungar.


ge mig diiiinnaaaa läpppaaaaaaaaaaaaar!

it sucks to be a girl.

ibland iallafall. måste jag säga ordet?
mens.
hurts like fo sho hellza yeah! ja, jag vet att jag är jättetöntigt. but whut? jag har mens.

en underbar sak med att vara tjej: man kan skylla exakt allt på mensen. det räcker ju bara med att säga det så fattar alla.
"aha... ja men då är det ju okej."

oj...

180 inlägg.
jag har varit väldigt duktig, men tänkte göra en sån grej om att jag hade nått 100 inlägg. äsch. snart 200 ffs.

blogg.se's being a bitch,

som ni andra som har bloggar kanske märker. hmm.

sitter & pluggar, vilket är det enda jag kommer göra idag. samhälle prov imorgon, så styrs sverige, jippiii! jag äälskar politik. eh. inte.
det enda roliga som har hänt idag, är att jag & mika åkte på en roadtrip på 33:an ända vägen till slutstationen! oooh vad vi är tuffa! vi hade ingen anledningen, utan hoppade bara helt random på bussen. och visst ja, man bara måste älska det ordet. ran-dom.

jag måste verkligen plugga nu. underlättar inte heller att jag har jätteont i magen, är trött som fan och känner för att lappa till någon i ansiktet. :D

det här gjorde faktiskt min dag,

jag älskar såna här bilder.


vad jag inte älskar lika mycket är att mirow döper bilden till "claudiasframtid."
det är faktiskt två ord, din idiot.

sisådär några minus!

usch, usch, usch.
just sayin'!
jag hatar verkligen kyla, så hela dagen har jag bara suttit ihopkurad framför datan, glasögon på, mjukisbyxor och en stor hoodie. innan hade jag två, men då blev jag för varm, så av med den ena & kvar med vio's stora gooshiga gröna, <3
jag känner för att inte sticka till skolan imorgon, but whut can i do? det finns ju värre, finns folk som cyklar till min skola. men eftersom min skola ligger i andra sidan stan åker jag buss. det är alltid så härligt att stå i kylan i 10 minuter och vänta på 33.
härliga sarkasm.


& det fortsätter bara att snöa...

pedantiska_cheyN

tack linnea, för du satte namn på mitt beteende.
det är så att jag är otroligt, otroligt mån om att mitt rum ska vara välstädat. annars blir jag nervös & börjar städa upp i rummet direkt. när linnea var hos mig i sommar, så slängde hon alla sina saker överallt och FJUU! så var jag där & städa upp. då kallade hon mig pedantisk, så ja. nu kallar alla mig det, till och med jag själv.
men något är på tok.
mitt rum är ostädat. jag bryr mig, men orkar inte städa upp. alla dessa proven gör något med min hjärna.


nej, nu klarar jag inte mer. jag måste städa.

does it offend you, yeah?



det är så kallt att jag har på mig två koftor. usch. ge mig sommar.

några av bilderna från depeche mode,

som sagt hade vi ju sittplatser. men man såg bra därifrån, bara det att min mobil bara har 3.2 megapixel. :(






logik,

anna: vill ha solsken. vill ha b&j's.
jag: jag hoppas verkligen att b&j's inte står för blowjobs.

>:(

det här är verkligen inte min dag.
jag vaknar & har skitont i magen, stannar hemma första lektionen som är idrott, sticker sedan till skolan. har haft så jävla ont i magen hela dagen, sen har det inte heller hjälpt att jag har varit på så dåligt humör.
usch.
nu ska jag läsa manga & sen - oh joy - plugga.
när tar alla prov slut?

ajabaja

hmm. kom att tänka på en sak.
jag får verkligen akta mig nu för att inte lägga in för många videos nu.
jag känner redan för att bomba bloggen full med MUSE-videos. alla är dem förstås underbara. men hallå? det är ju MUSE vi snackar om, klart att dem är underbara.

ÄNTLIGEN!

änligen - halleluja - kan jag lägga in videos på min blogg! tack så mycket, sonja (L)
därför passar jag på att lägga in videon till Brick by Boring Brick av Paramore, en underbar låt med en underbar video. jag är ett väldigt stort fan av Paramore, dem var faktiskt mitt favoritband innan MUSE. (ingen kan tävla med MUSE.) jag hade faktiskt tänkt lägga in denna video, ändå från första stund jag såg den. men jag kunde inte. buuuhuu. >:
så, härmed tillägnar jag mitt första videoinlägg till Paramore. :D



man kan inte annat än älska den.

vitt,

har du någonsin hänt er att ni inte ser datormusen på skärmen för att allt är... vitt?
jag hoppas verkligen att det inte bara är jag.

mina latinska rötter,

har nyss gjort en ny spotify lista. det var på tiden.
den heter espanol, & innehåller massa spanskalåtar som jag älskar! hähäh.
tex:

juanes - camisa negra & adios le pido
shakira - lobo & bamboo
jarabe de palo - bonito


mest shakira & juanes för tillfället. hehe. men whut? den är ju helt nyfödd.
så nu har jag suttit i ungefär 30 minuter och sjungit mig hest på adios le pido, kanske för att det var så längesen jag hörde den och för att texten är så fin. jag menar, hallå, vilka låtar har texten "för att min mamma inte dör, för att min pappa kommer ihåg mig". jag vet inte varför, men det låter så fint. jag kommer ihåg när jag var liten och lyssnade på camisa negra, & jag berättade för violet vad det betydde. hon såg helt nollställd ut.

"svart... tröja? vafan?"

damo skicka bilden, i lol'd


hehe



åh, vilken gullig lillebror tänker ni.
ja, han är söt.
men på bilden så bajsar han faktiskt. ehem. ja.

yikes!

ett ord: cooooolt!
det var riktigt kul, & jag insåg en sak: malmö stadion är en sån konsertplats där det inte finns några dåliga platser. jag blev överlycklig då mamma sa att vi hade ännu bättre platser på kent-konserten. :>
bilder kommer, men jag har fortfarande inte listat ut hur man postar videos därför... för ni inga videos!
gud, vad jag är flummig.

im nervous-u!

nu sticker jag & mamsen till konserten.
vi har sittplatser.
jag har aldrig haft sittplatser förut.
hehe.

bara för att jag är en sån bra kompis

ska jag reklamera lite! fniss! idag är jag tydligen snälla_cheyN. praise me.

mikas blogg : mikaflingor.devote.se
nattas blogg: mywonderland.devote.se (JAG VET! hon tog mitt wunderbara exempel.)
fridas blogg: tusenbitar.devote.se
olivias blogg: livasroom.devote.se

ja, jag vet. dem är alla små devotes. förrädare.

HAHAHAHAHA

&kej, hilarious. hittade nyss denna bilden någonstans långt inne i min bild mapp. tack malin.


d-d-d-d-deeepeechheee mooodee!

för er som inte kan läsa min lite retarderade stil; depeche mode.
idag.
klockan halv åtta.
mmmyes.

skolarbete : che quevara

vi ska göra ett skolarbete om en person. vem som helst, död eller levande.
först tänkte jag ta matthew bellamy, men det fanns inte tillräckligt mycket information. :(
sen tim burton, sen victor chara, & nu: che quevara.

för ni som inte vet, är han en argentinsk frihetskämpe som blev mördad. jag är trött på att folk bär hans kläder utan att veta vem han är, så jag ska se till att åtminstonde mina kompisar vet vem han är. yesh.

hmm. kanske till & med kommer posta hela skolarbetet här. 2 sidor. fniss.

JAG SKA STIMULERA MINA SKRIV... NERVER! ohhyes.

i skolan,

sitter med natta som försöker hitta på ett bra namn till sin nya blogg.
olivia står bakom mig och ger exempel:
nattaswonderland? nsland?
hmmm. jag röstar på mywonderland!
ja, jag vet, vi är lite gay.

 hej jag tkr att mona är bäst i världen!! det är absolut inte mona som skriver det!

nej då. absolut inte.

diskussion mellan mamma&mig,

c: åh, gud vad orättvist. moji har smilgropar.
m: & marcus har fått dem där fina läpparna.
c: ... vad har jag fått då?
m: ...
5 minuter senare.
m: men du claudia, du har faktiskt jättevackra ögon.

tack.

ditto, bby

Claurasine igår, 20:37
älskling, vad har hänt? vill du träffas nästa vecka?

Svar:
Jag var sjuk när jag skrev det, och nej, PFFFFT, klart jag inte vill ses. vem tror du att du är?

hmm. sedan såg jag att åtskilliga rader senare, hade hon skrivit in "fredag?" eva, du är lite sådär wunderbar.

DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ ~

Marcus: claudia, mamma lämna godis till dig i trappan.
Sötasnällaoskyldigaclau: okaydawkay. *går ner till trappan*

hmm? what's this? *stoppar i handen i påsen*
EN JÄVLA MOTHERFUCKING DÖD RÅTTA, SOM JAG RÖRDE, DÖDÖDÖDÖDÖDDÖDÖÖÖÖÖ MARCUS JAG SKA PISSA I DIN SÄNG ELLER PÅ DIG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ JAG SKA FÅ DIG ATT LIDA, JAG SKA GÖRA HÅL I ALLA DINA KONDOMER, JAG SKA SPETSA DIN JUICE OCH JAG SKA STOPPA I KAKERLACKOR I DIN KUDDE DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDÖDÖDÖDÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag... rörde den. med min hand. violet skrattar just nu. jag har ont i min hals. jag som ville ha godis.

DÖ.

hähähä

FRUITS BASKET GOES HARRY POTTER.



det är sånt här jag gör när jag är sjuk.

hail bunny!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Mwuhahahahaha
This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination!

vår humor elikamed grammy,

idag var lisa hungrig.



jag var oxå hungrig... men inte lika hungrig som lisa.



teeell meee!


HUR LÄGGER MAN UPP VIDEOS PÅ BLOGGEN?
(sorry sara, jag fatta inte din ... beskrivning >:)

photosession 2008:

min första riktiga photosession med camelah, mona nämnde några av bilderna so I tought: varför inte lägga ut på bloggen?
hmm. so I did!
jag skulle föreställa kille, där av kallingarna. inga av bilderna är redigerade, dem har camelah. :(
















ögoninflammation,

därför måste jag ha glasögon. :(((



GOSH,

min bokhylla har ökat med ... många böcker.



minst 25 st. någon som har lust att räkna?
observera att jag har minst 30 st som fattas, eftersom dem är utlånade. :(((

& JA, FÖR ALLA ER NARUTO-NÖRDAR, DET ÄR EN KURENAI PÅ TREDJE VÅNINGEN.

100117,

kroppens viktigaste föda är kolhydrater, som består av sockerarter, proteiner som består av aminosyror & fetter som är glycerol och fettsyror. matspjälkningen behövs för att maten ska kunna ta sig genom tarmen & näringen ta sig in i blodet. det finns sammanlagt fem ringmuskler. ögonen, munnen, två i magen & röven. enzymet amylas som finns i munnen sönderdelar kolhydrater. enzymet pepsin som finns i magen & som inte har något att göra med pepsi, sönderdelar proteiner till kortare länkar av aminosyror. galla finfördelar fettet.

jag vet att ni vill veta.

biologiprov

imorgon! härligt va!
så jag har spenderat dagen med att plugga, jag är jätteduktig. jag berättade för pappa att jag bestämt mig för att få MVG.
han skrattade.
sedan för mamma.
hon tittade medlidandes på mig.
sedan för marcus.
han frågade om han skulle förhöra mig. det fick han. jag svara rätt för på allt.
han sa till päronen att det finns hopp ändå.

jag känner mig så älskad!

vajolet tycker till!

violet a.k.a vajolet tycker att hennes nya smeknamn "vajolet" låter som att komma från en reklam. exempel:

"om du har svamp i underlivet, använd VAJOLET."
"bort, väck, ingen fläck! VAJOLET."


jag börjar seriöst fundera på att skaffa nya vänner. dem jag har nu skrämmer mig.


tjejkväll igår mmyes!

hade mika, mona-wa & julia här igår :D
kvällen bestod av slushies, ansiktsmasker i mängder, botten anna på högsta volym & chips över hela mitt golv. tack mika.

& ja, vi ääääälskar chokladansiktsmasker! så mycket att vi satt med dem i 40 min :>









&ja, vi vet att mona liknar miss Jay, den mörka gaykillen i topmodell. :DDD

vajolet,

violet är här nu. hon vill inte titta på glee.
jag behöver nya vänner.

åh, jag kommer döda min pappa.


han försöker tvinga mig att dammsuga. finns inget värre.
förutom att vika tvätten. eller nae. dammsuga är värst.

öga + gammal bild


oliver sykes,

tack ferazu, för att du informerade mig att oliver är med i ett band. :>

Ferazu tis 12 jan , 16:32
uhmm, Oliver Sykes är sångaren i Bring Me The Horizon, ganska schysst band faktiskt http://www.youtube.com/watch?v=tcoPW53yO3E :D:D

Svar: ooooh! okej, tack för information! :D

100115,


jag har gått & tänkt på en sak ända sedan första dagen jag skaffade mig en ny blogg.
jag verkar vara den enda bloggaren som har "kort hår." egentligen har jag ju inte så kort hår, men om man jämnför med andra så har jag tydligen det.



som ni ser är det bara lite över axlarna. men det växer ändå rättså snabbt, så jag hoppas att jag får långt hår snart igen. (L)

big ass,


har varit mitt smeknamn i många år. jag har en äkta chilensk röv, & kan tacka min faster och farmor.

"Var stolt över din rumpa – den kan rädda ditt liv. En ny studie visar nämligen att kvinnor med stor rumpa har mindre risk att utveckla hjärtsjukdom och diabetes. "

http://mabra.com/darfor-ar-det-bra-att-ha-stor-rumpa/

mhhhmm! det här gjorde min dag. :D

feber


just det. :(

watching you.



udda














vadå? visste ni inte att omaka strumpor är inne?
nåja, vad bra att jag fanns här för att berätta det då.

heheh


märkte nyss att jag ryser när jag tänker på ben&jerrys. va? är det för att det är kallt? eller för att det är så oerhört gott? har jag ben&jerry-fetisch nu oxå?

(nej mamma, jag förlåter inte dig för att du åt upp min cookie dough.)

sunshine,


mona-wa: så kommer sån sol, bara FJUUUU!
jag: *dör av flabb*
mw: fjuuu!
j: fjuuuuuu!
mw: fjuu!
j: fjuuuuuu!
mw: fjuuu!
mw&j: *dör av flabb*
allaandra: ... ni har hållt på så i flera timmar nu. & det är fortfarande inte kul.

jag inser hur torra vi är. men vi måste ju ändå vara lite roliga, eftersom vi har ju nästan alltid publik!



bara jag & mona som inser awesomenessen i denna bild?!

världens sexigaste kille?

eh, nej. vissa tycker det.
men hans hår. det gillar jag det. (svarthårmedlugg-fetisch.)
jag har alltid undrat vem killen är med det fina håret som man stöter på det lite här och var. han heter oliver sykes, & har tydligen något med tatueringar att göra. jag kan ha fel, jag tror det, men eh. det enda jag vet är att han ser bra ut.
(han är snygg, men att använda det ordet är dödligt eftersom hela mi familia läser bloggen. så vi säger att han ser bra ut.)



snakebites. <3

nolifer.

sitter & tittar igenom hela första säsongen av glee igen. hehehe... 8D
jag kommer aldrig att tröttna heller.

100111,


NEJMEN?
vem är denna söta flicka?



nyss:


mamma: claudia! kan du hämta skolkatalogen från lindeborg?
jag: vaffö? (måste ju fråga varför, ska ju ha en anledning till att lyfta på rumpan!)
mamma: jag ska kolla camilas efternamn, eftersom elvira heter ju det på email.
jag: det är schartsniger.
pappa: nej, schnetzer.
jag: ... schnitzel!!
mamma&pappa: *suck*

HAHAH, jag är himla skoj-skoj!
camila, no offence. jag älskar ditt efternamn.  (hjärta)

jag är så snygg,



!!


åh herregud!! har nyss haft värsta bråket med mamma, hon gjorde något oförlåtligt. hon kan bara betala tillbaka med blod, svett och tårar. hon åt fan upp min ben&jerry!!! det är inte acceptabelt!!
jag gick ner till köket, intet ont anande, och öppnade frysen. borta. sen frågade jag mamma var hon hade lagt den. vet ni vad hon gjorde? VET NI VAD HON GJORDE? hon pekade på sin mage. bara sådär. som att det inte vore något stort. hon åt upp min ben&jerry, cookie dough.  jag som nyss hade blivit peppad med tanken på glass, och så är den borta. uppäten. i mammas mage. hon var säkert inte ens snäll mot den, njöt inte så mycket som jag hade njutit. jag fattar inte hur hon kunde göra så mot mig, eller varför.

VARFÖR?

hmm...


jag tänkte nyss efter. (inga dryga kommentarer där.)
jag har någon konstig fetisch för killar med mörkt hår & stylat hår med lugg. har nog alltid haft det tror jag.
vet inte varför jag kom att tänka på det. hmm.

freaky!


vi säger att jag somna 11. (runt den tiden iallafall.) jag vakna för kanske en kvart sedan! hur konstigt är inte det?
det värsta är att jag fortfarande är trött, & att det var mamma som väckte mig.

snälla tjejen,


vill ha en data. en fin, rosa data. eller en grön.
så ska jag sätta söta klistermärken över hela, och dekorera den finfint. jag skulle haft den inne på mitt rum, damma den varje eftermiddag & älska den såsom ingen annan data blivit älskad. jag skulle akta mig för virus, inte ha för mycket uppe så att den började lagga. jag skulle ha lösenord så ingen snokande familjemedlem skulle kunna kolla in den. jag skulle ha varit evigt tacksam mot någon som ger mig en fin, rosa/grön, bra, bärbar data.

(läs: jag är pank.)

dödligt deppig,


för tillfället. avundsjuk på folk med små näsor & fylliga läppar.
damn you!!

TREVLIG PÖJK!!

BokuWaMiroDa idag, 18:46
Nice legs, Daisy dukes, makes a man go fjuu-fjuu!

Thats the way they all come through like fjuu-fjuu! fjuu-fjuu!

Low-cut, see-through shirts that make you fjuu-fjuu!

Thats the way she come through like
fjuu-fjuu!

svar: nejmen... tack mirow!


BokuWaMiroDa idag, 18:47
HAHAHAHAHHA

neei! >_<

svar: nehe. &kej. då tar jag inte det som en komplimang då.

fjuu-fjuu!


Nice legs, Daisy dukes, makes a man go fjuu-fjuu!
Thats the way they all come through like fjuu-fjuu! fjuu-fjuu!
Low-cut, see-through shirts that make you fjuu-fjuu!


längesedan jag var beroende av en rolig låt. starstrukk av 3oh!3. skitbra, rolig text, & bra bakrund! :D

idag började jag då i skolan, sov 3 timmar & var konstigt nog hur bubblig & glad som helst väl i skolan. inte ens att vi har prov på fredag rubbade mitt humör! im invinsible!

pimp my cellphone, mmmhum?


jag satt & pimpade min mobil på flygplatsen, då jag läste klart boken den första timmen, fniss!



jag är så glad att jag har en rosa mobil, :]]]
erkänn den är det sötaste man har lagt ögonen på!

10016;


idag stack såklart jag & mamma på en shoppingtur för att trösta oss själva. pappa undrade varför vi skulle ut och handla mer, så han fick inte följa med.
eftersom alla mina pengar är i pund, var mamma gullig & betalade mitt. :)



jag är verkligen oroväckande beroende av Yves Rocher. :(



OEMOTSTÅNDLIGAAAA, you got to admit!



mina fötter. :$



dessa kläderna på denna bilden också. :D
alla kläderna är från Bik Bok, 50% rea. sånt gillar clau!

mamma i stridens hetta,


med jävlarna som inte ville betala tillbaka.



ingen är så gullig som min mamma!

innan nyheterna om att planet var inställt.




so far so good...


hemma.


kortfattat:

vi väntade i 17 timmar.
sen berättar dem att planet till england är inställt. får inte pengarna tillbaka för hotellet, eller för teaterbiljetterna. vi ska åka istället på sportlovet.
men ändå... såg skitmycket fram emot det.

långfattat:

vi väntar i 4 timmar på planet som blivit "delayed" pågrund av 20 cm snö i england. sedan berättar dem att det har blivit inställt. jag & mamma bokar ett nytt plan, med SAS kl. 16.30, vilket blir försenat till 21.30 innan dem berättar att det ockå är inställt. ja. sedan betalar dem bara tillbaka pengarna för planet, inte för hotellet eller teatern. dyr resa som vi inte ens kunde åka till.
det här suger.

mums!


helt plötsligt tog min kvinnliga sida över, så jag blev tvungen att gå ner för att leta reda på antagligen godis, chips eller choklad.
det fick bli allt.



jag låter tröjan tala!
HELLRE FET & MÄTT ÄN SMAL & HUNGRIG.

LOOONDOON!


imorgon sticker jag till london, & jag lovar jag är lyckligast i V-Ä-R-L-D-E-N!
... om det inte varit för den pytteminililla detaljen att jag ska vakna 4 imorgon. jag som brukar somna 2. & herregud, jag får bara ta med mig TVÅ BÖCKER. jag måste ju ta med mig tredje delen av eragon oxå! varför förstår inte mamma det?

dot, dot, dot!
men jag borde sova nu! vilket inte kommer hända, eftersom jag inte är ett dugg trött. hmm.

out of control?


violet. vad fan?

"kan du sänka lite?"
"okej."
"vio, det är för lågt nu."
"jag vill inte ha högre."
"men du hade ju högst innan?"
"... håll käften."

VA???

jag var bara tvungen,


jag är med violet. & vi satt och kollade igenom bilderna.
gissade vilka två bilder som ligger efter varandra?





HHAHAHAHAH, så jävla awesome.
... :D
OHHH, YEAH SMILEY! :DDDDDDD

bort!


nu dissar jag,


besos, Claudia ~

"claudia,"


"du gillar inte att använda smileysar va?"
"va?"
"ja?"
"vad menar du?"
"ja, du använder aldrig smileysar?"
"vi gillar ord med två bokstaver, va?"
"... försök inte komma bort från ämnet."

ÄR DET NÅGOT FEL MED DET?? det är inte det att jag inte gillar det, bara det att det lixom aldrig blir av! :(
åh! se! en smiley! nobelpris!!


besos, Claudia ~



nytt mål.


jag ska gå upp i vikt, yessire.
har gått ner 4 kg på två veckor, & det enda positiva det har fört med sig är att mina fingrar har blivit smala och snygga. inte för att dem var vedervärdiga förut, men dem har faktiskt blivit snyggare. så ja, nu ska jag gå upp i vikt. och sen ska jag träna! jag ska bli snygg och vältränad!!
hade passat bra med ett "mohahhaha" där oxå.



vad jag hade på mig i ungefär 5 minuter innan jag förlorade mot värmen från brasan & satte på mig shorts och linne. shortan är från second hand och dem underbara bruna leggingsen från gina tricot. :)


besos, Claudia ~

jag känner hans kärlek!


"marcus, vet du var balansen sitter? :D"
"håll käften."
"okej."


besos, Claudia ~

&kej,


fattar inte att jag nyss la ut bilderna på mig & mika som dragqueens. är lite sådär småchockad.
fast jag tänker inte ta bort inlägget. no sir.
jag tycker att man borde bjuda på sig själv, & jag ska härmed föregå som ett gott exempel! från & med nu blir det fler fula bilder på mig. kanske till & med bild på mina fula glasögon i framtiden.


besos, Claudia ~

snygga draggies,


DRAGQUEENS.






besos, Claudia ~

insåg nyss en grej,


jag är den sjukliga tjejen. ni vet, alla har ju en kompis som är sjuk nästan hela tiden & som är allergisk mot allt.
det är jag.


besos, Claudia ~

hehhe


& nu, kära läsare, har mamma uppnått (okej, okej, jag oxå!) sitt mål.
jag är härmed sjuk.
hoppas bara det går över tills jag sticker till london.
& jag bara måste säga, JAG ÄR SÅ JÄVLA SEXIG SOM SJUK!


besos, Claudia ~

PS! om ni inte förstod att jag var oseriös... jag var inte seriös.

100102


jag vaknar av att mamma ruskar om mig med orden "vakna nu, du ska bli sjuk!"
eh, va?
tillåt mig förklara. hela min familj är sjuk! & det är upp till mig att bli sjuk nu, så jag inte blir smittad precis innan vi sticker till london. fast jag är inte sjuk. eller det kanske jag är, men jag är den enda som inte spyr. kanske för att jag inte äter något? & jag äter inget för att jag inte är hungrig. det enda jag äter är kanske middag, & så har det varit sen jullovet började.
det är nog för att jag har varit sjuk, och man har ingen aptit när man är sjuk. men det suger att när man är sugen på potatisgratäng, tar några tuggor och blir mätt direkt. >:

jag ÄLSKAR mat. jag kan äta trots att jag inte är hungrig bara för att det är så gott. därför känner jag mig obekväm med mina nya... matvanor? öh? D:
& nu så måste jag bli sjuk igen. har förresten inte så mycket aptit när man sitter och försöker proppa i sig en ostmacka medans ens bror spyr i bakrunden. nä. inte så värst fräscht.


besos, Claudia ~

moji,





moji med min makalösa & fina julklapp! (västen.)

anledningen att han visar tänderna är för att han hade rött läppstift. varför han gjorde det när han hade läppstift tror jag är för att han inte ville att det skulle komma på tänderna? :O


besos, Claudia ~

BEN&JERRYS,


du kan aldrig få för mycket.



dem två ben&jerrys sandwichen är inte med på bilden.


besos, Claudia ~

fyrverkisar.


utanför vårt hus finns det en stor kulle, där man har utsikt över hela malmö, & så klart alla fyrverkerier. mmyes.









dem två sista fyrverkerierna var det våra rika grannar som avfyrade. dem + typ 100 till. ;)


besos, Claudia ~


clau's nyårs outfit,


... som jag tog av efter ungefär en timme innan jag & camelah pallrade ut till en bänk i kylan.



obs! klänningen hade jag i femman. det är ett mysterium varför den fortfarande passar mig...



smexiga skor! :D

nyårsdagen var helt okej, inte kul, inte tråkig. jag hade dött av tristess om inte camila & ryska maffian hade varit där med mig! tack camelah. (L)


besos, Claudia ~

RSS 2.0